Wie zijn wij?

Het is onze passie om andere bedrijven in staat te stellen zich te concentreren op hun kernactiviteiten, zodat ze optimaal kunnen functioneren.

Onze ervaren mensen maken gebruik van best practices en de meest geavanceerde oplossingen.

Green Cleaning Services is een schoonmaakbedrijf dat zich aanpast aan de huidige situatie.
Wij bieden u de garantie van hoog...waardige schoonmaakhulp van milieubewuste reinigingsmiddelen op basis van natuurlijke producten. Hiervoor werken wij nauw samen met Werner en Metz en maken wij gebruik van Greencare reinigingsmiddelen.
Gemotiveerde vakmensen voorzien in een uitgebreid dienstpakket voor het dagelijks onderhoud, gespecialiseerde reiniging en allerlei facilitaire diensten. Ook hechten wij veel waarde aan persoonlijke contacten, zowel met de opdrachtgever als met de medewerkers waarbij we alle partijen graag betrekken bij de ontwikkeling van de organisatie. Green Cleaning Services heeft een vast team gediplomeerde specialisten. Wij voeren opdrachten uit zoals eenmalige of periodieke opdrachten waaronder schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud, tapijtreiniging e.d. en ondersteunen de mensen die de dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. Er wordt gewerkt door middel van een vast werk programma dat vooraf, in overleg met de opdrachtgever, wordt opgesteld. Ook zal er altijd een logboek aanwezig zijn waar het programma ten aller tijden is terug te vinden.